Migrate Noder

Migrate Noder
Artist: Mariah Carey
Tekstforfatter: Balewa Muhammad, T-Pain (Også kendt som Faheem Rasheed Najm), Mariah Carey, Nate Hills (Floyd Nathaniel Hills, Danja)

Partituret for melodien Migrate kan forhåndsvises længere nede. Migrate er komponeret af Mariah Carey.

Det fantastiske ved Great Scores er, at du før et eventuelt køb kan forhåndsvise alle de tilgængelige arrangementer af en sang. Du kan derfor træffe det bedst mulige valg for dine egne musiske evner og spillestil, uanset om du er en begynder på dit instrument eller på et avanceret spilleniveau. Klik ganske enkelt på de to ottendedelsnoder preview (vores preview-knap) for at se det enkelte partitur. Luk dette partitur og klik på et andet for at se et andet arrangement af Migrate. Vi tilbyder ofte et stykke musik for en række forskellige instrumenter. Du har i så fald mulighed for at vælge at se arrangementer for kun et specifikt instrument ved at klikke på dropdown-boksen ved siden af "Vælg instrument" dernæst vælge det instrument, som du gerne vil se arrangementer for.

At afgive kundefeedback om et bestemt arrangement kunne ikke være nemmere. Klik ganske enkelt på Kommentar-fanebladet, og efter du har valgt et skærmnavn, kan du skrive din mening om et bestemt arrangement eller en generel kommentar om dette stykke musik. Bruger du Facebook eller Twitter? Så kan du meget let fortælle dine online venner om dette fantastiske mesterstykke ved at klikke på den grønne "del"-knap (share) på denne side. Migrate er blevet udsat for 4 instrumenter og vi kan aktuelt tilbyde 1 arrangement i alt.

Noder
Kommentarer (0)
INSTRUMENT
NIVEAU
STILART
SIDER
PREVIEW PRIS
Klaver, Sang & Guitar
Klaver, Sang & Guitar / Klaver / Sang / Guitar Preview Great Scores licenced Noder
6.99
 Købe
Niveau: Original Stilart: Popular & Folk Sider: 10


Tryk på preview for at se et arrangement af noderne Migrate Noder

Great Scores licenced og Great Scores licenced: Ingen plugin påkrævet. Du kan udskrive disse én gang

0 kommentarer - Bliv den første til at kommentere. At efterlade en kommentar skal du: Logge ind Hvis du ikke har en konto, klik på Registrering