Laughing With Noder

Laughing With Noder
Artist og Tekstforfatter: Regina Spektor

Partituret for musiknummeret Laughing With kan købes nedenfor. Laughing With er komponeret af Regina Spektor.

Klik på preview-knappen preview for at se en forhåndsvisning af én side af partituret. De fleste partiturer tilbyder også en lydafspilning af en enkelt side. Når du har købt og udskrevet kan du se og høre stykket i dets helhed. Vi tilbyder ofte et stykke musik for en række forskellige instrumenter. Du har i så fald mulighed for at vælge at se arrangementer for kun et specifikt instrument ved at klikke på dropdown-boksen ved siden af "Vælg instrument" dernæst vælge det instrument, som du gerne vil se arrangementer for.

Er du vild med et bestemt arrangement, som vi har for denne sang, og ønsker du at rose det til skyerne? I så fald bedes du flytte din mus hen på sektionen Kommentarer, og efter du har valgt et brugernavn, kan du tilføje dine overvejelser på denne side til alles beskuelse. Vi tilbyder en facilitet, der gør det muligt for dig at dele denne sangside med verden. Hvis du har lyst til at fortælle andre, hvor meget du nød at spille dette stykke eller arrangement, så klik på del-knappen (Share) på denne side og vælg det passende sociale medie, som du ønsker at bruge. Vores katalog indeholder 2 arrangementer af Laughing With, der er udsat for 4 instrumenter.

Noder
Kommentarer (0)
2 arrangementer - Vælg instrument:
INSTRUMENT
NIVEAU
STILART
SIDER
PREVIEW PRIS
Klaver, Sang & Guitar
Klaver, Sang & Guitar / Klaver / Sang / Guitar Preview Great Scores licenced Noder
6.99
 Købe
Niveau: Original Stilart: Rock / Popular & Folk Sider: 10
Klaver, Sang & Guitar / Klaver / Sang / Guitar Preview Great Scores Faber Noder
4.99
 Købe
Niveau: Original Stilart: Popular & Folk Sider: 5


Tryk på preview for at se et arrangement af noderne Laughing With Noder

Great Scores licenced og Great Scores licenced: Ingen plugin påkrævet. Du kan udskrive disse én gang

0 kommentarer - Bliv den første til at kommentere. At efterlade en kommentar skal du: Logge ind Hvis du ikke har en konto, klik på Registrering